اخواتى بمنتدى لك انهاردة بالبيت عملنا صينية سمك بورى بالفرن وجمبرى وارز بالجمبرى لكن الحقيقة ما لحقت اصور صينية السمك لانهم فى البيت هجموا عليها قبل ما ابتدى التصوير فمرة اخرى ان شاء الله هقدم السمك لكن اللى لحقته لكم هوة الارز بالجمبرى اللى كان جانب صينية السمك
الارز شهى وبسيط وطريقتة سريعة جدا
المكونات
ارز- ماء
بصل ثوم
فلفل اخضر
جزر مبشور
زيت للتحمير البصل والثوم والفلفل
جمبرى بيبى(الحجم الصغير)
ملح -فلفل اسود - كارى- شطة اختيارية
الطريقة
نضع شوية زيت فى الحلة ونبدأ فى تشويح الجمبرى شوية حتى يتغير اللون ثم انشله جانبا ثم فى نفس الزيت اشوح البصل ثم الفلفل ثم الثوم ثم اضيف البهارات السابق زكرها اعلى ثم اضيف الماء حسب نوع الارز طبعا ثم اقلب مرة واحدة واتركهم يغلون معا
ثم راجع قبل نهاية السواء بخمس دقائق اضيف الجمبرى على وجة الحله حتى يأخذ البخار من طعم الجمبرى ويتشرب الارز للنهاية ويقدم بالف هنا وشفا للكل
اتمنى ينال رضا الاخوات
وتمنى الاعجاب